Beresford Road, Extension

Ground Floor Extension

LocationBeresford Road
CatagoryExtension

The client supplied us with technical drawings from their own architect that outlined their plans. As part of a total refurbishment to the property we removed internal walls to create a new modern open plan living space that balanced the kitchen, dining, and living areas. This project included extensive rewiring and re-plumbing as well a new central heating system throughout and landscaping to the rear garden.

1.

Tendered for ground floor extension project on Victorian property which has had previous alterations, which were removed to create an open plan living space.

2.

Progress: The property was opened up to allow in plenty of natural light from the south facing garden.

3.

Completion: The perfect space for entertaining and enjoying long summer evenings.

4.

Completion: The bespoke kitchen finished with contemporary designs the highest standards.